Hvordan deaktivere Facebook-plassering?

Hvis du er noen som tilbringer mesteparten av tiden sin på internett, vet du allerede at programvare er ryggraden i samfunnet vårt i dag. Det er mange typer applikasjoner tilgjengelig i dag, og de vil kunne øke brukervennligheten betraktelig.

En av de beste sosiale nettverks plattformene du kan laste ned er imidlertid Facebook. Det er en slags programvare som du kan bruke for å holde kontakten med famili emedlemmer og kjære ganske enkelt. Du vil kunne sende meldinger, gjennomføre videosamtaler, annonsere merkevaren din, lage sider, oppdatere folk om livsstil sendringer osv. ved hjelp av denne plattformen.

Som et resultat bør du prøve ditt beste for å vite mer om hvordan dette programmet og dets verktøy fungerer med veiledning fra Facebook support team så snart som mulig. Når du laster ned denne applikasjonen, vil du kunne forstå hvorfor den er superpopulær blant enkeltpersoner i disse dager.

Går du gjennom en utfordrende periode og prøver å forstå hvordan du installerer og registrerer deg for en førsteklasses applikasjon for sosiale medier som Facebook på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon siden dette er første gang? Hvis svaret ditt er ja, kan du være usikker på hvordan du får de beste fordelene.

Det betyr imidlertid ikke at du må gi opp. Det er fordi Facebook tekniske støtte team raskt kan lette bekymringene dine. Det er en gruppe utdannede fagfolk som har fått grundig opplæring, slik at du lett kan stole på dem.

Bortsett fra det er det noen få trinn du kan følge hvis du vil deaktivere Facebook Location. La oss nå se på dem:

  1. Det første du må gjøre er å laste ned Facebook applikasjonen på din foretrukne gadget
  2. Når installasjonen er fullført, gå til enhetens Innstillinger vindu umiddelbart
  3. En liste over alternativer åpnes, trykk på Apps fanen umiddelbart og velg Facebook
  4. Du finner en flis som heter Tillatelser på neste side, velg den og trykk deretter på Location knappen
  5. Slå den av tilsvarende på neste side og lagre deretter endringene

Du kan ringe Facebook Støtte Norge nummer for mer informasjon om dette aspektet.

Relatert Artikkel:- Hvordan aktivere Facebook-plassering?

Popular posts from this blog

Hvordan viser jeg antall Facebook reaksjoner?

Hvordan endre Facebook-profilnavn?

Ring Facebooks kundeservicenummer for hjelp: