Hvordan deaktivere Facebook Messenger Chat Heads?

Som du kanskje allerede vet, er vi alle i dag en del av en planet der hvert individ er superinvestert i teknologi og internett. Disse to elementene gir deg et betydelig antall verktøy, noe som gjør det enkelt for deg å ivareta dine behov. Hvis du har de riktige applikasjonene som Facebook lastet ned på systemet ditt, vil du få ta deg av oppgavene dine hjemmefra eller på kontoret.

Det er en type sosial medie plattform som opprinnelig ble opprettet for å gjøre det praktisk for folk å holde kontakten med hverandre. Men ved hjelp av teknologiske fremskritt kan du nå bruke den til å sende filer, gjennomføre videosamtaler, reklamere for merkevaren din, logge på andre programmer osv., uten problemer.

Som et resultat bør du prøve ditt beste for å vite mer om hvordan denne applikasjonen og dens fasiliteter fungerer med hjelp fra Facebook Support Team umiddelbart. En av de beste delene med å velge dette programmet er at det har et brukervennlig og effektivt grensesnitt.

Går du gjennom en utfordrende periode og prøver å forstå hvordan du laster ned og registrerer deg for en førsteklasses sosial nettverksplattform som Facebook på datamaskinen, bærbar PC eller smarttelefon siden dette er første gang? Hvis svaret er ja, er du kanskje ikke sikker på hvordan du skal sikre at du gjør alt riktig.

I tider som disse er det beste du kan gjøre å snakke med Facebook Tekniske Støtte team og be dem veilede deg på riktig måte. Det er en gruppe utdannede fagfolk som ble opplært, så du kan lett stole på dem.

Annet enn det er det noen få trinn du kan følge hvis du vil deaktivere Facebook Messenger Chat Heads. De er:

  1. Det første du må gjøre er å installere og åpne Facebook Messenger på din foretrukne enhet
  2. Etter å ha logget på kontoen din, vil du finne deg selv på hjemmesiden til applikasjonen, trykk på profilbildeikonet øverst til venstre på skjermen
  3. En liste over nye alternativer vil bli gitt til deg, velg Chat Heads knappen du kommer over
  4. Slå av funksjonen fra neste side som åpnes på skjermen
  5. Lagre endringene og gå ut av vinduet

Du kan ringe Facebook Støtte Norge nummer hvis du ønsker å vite mer om denne plattformen.

Relatert Artikkel:- Hvordan aktivere Facebook Active Status?

Popular posts from this blog

Hvordan viser jeg antall Facebook reaksjoner?

Hvordan endre Facebook-profilnavn?

Ring Facebooks kundeservicenummer for hjelp: