Hvordan viser jeg antall Facebook reaksjoner?

Som du kanskje allerede er klar over, er hvert individ på planeten i dag betydelig avhengig av teknologi og internett. Disse to elementene gir deg et betydelig antall muligheter for å gjøre det praktisk for deg å ha en tilfredsstillende livsstil.

Men for å sikre at du får de beste fordelene, må du investere i flere programmer som Facebook så snart som mulig. Det er en slags sosial nettverks plattform som du kan bruke til å sende meldinger, ringe vennene dine, dele informasjon, oppdatere livsendringer, reklamere for merkevaren din osv., uten problemer.

Siden den har et praktisk brukergren sesnitt, øker populariteten til applikasjonen betydelig. Som et resultat bør du huske på å vite mer om hvordan denne plattformen kan endre livet ditt på nettet ved hjelp av Facebook støtte teamet.

Uansett hvem du er eller hvor godt bevandret du måtte være med teknologi og internett, kan du fortsatt finne det vanskelig å laste ned og tilpasse verktøyene som tilbys av en applikasjon som Facebook hvis dette er første gang. I tider som disse er alt du trenger å gjøre å snakke med Facebook tekniske støtte team.

Det er fordi det er en gruppe fagfolk som vil kunne veilede deg på riktig måte. De er ganske vennlige og samarbeids villige, så du vil ha en flott opplevelse. Bortsett fra det er det noen få trinn du kan bruke for å vise antall Facebook reaksjoner. De er:

  1. Det første du må gjøre er å åpne Facebook applikasjonen og logge på profilen din
  2. Når hovedvinduet vises, trykker du på kategorien med tre linjer øverst til høyre
  3. Velg Innstillinger og personvern fra settet med alternativer
  4. Gå til Reaksjonsinnstillinger fra det neste vinduet som åpnes
  5. Skyv knappen ved siden av På innleggene dine til venstre for å vise antall reaksjoner

Ring Facebook Støtte Norge nummer hvis du ønsker å vite mer om funksjonene til denne applikasjonen.

Relatert Artikkel:- Hvordan deaktivere Facebook Messenger Chat Heads?

Popular posts from this blog

Hvordan endre Facebook-profilnavn?

Ring Facebooks kundeservicenummer for hjelp: